Waarom kiezelzuur?

De term ‘kiezelzuur’ duikt steeds vaker op. Je hebt het misschien ook wel gehoord als ‘silicium’, een synoniem van kiezelzuur. Maar wat is kiezelzuur? En waarom heeft je lichaam het nodig? Wij leggen je het graag uit! 


Natuurlijk kiezelzuur - een lichaamseigen stof 

Het nu nog relatief onbekende mineraal kiezelzuur is een lichaamseigen stof die je ook in andere voedingsmiddelen vindt. Echter, in kleine hoeveelheden en in deze vaster vorm blijkt het moeilijk opneembaar voor het lichaam. De hoeveelheid kiezelzuur in je lichaam vermindert met hoe ouder je wordt, dus een toevoeging van een kiezelzuur supplement aan je voedingspatroon is raadzaam. GeoSilica’s producten bevatten allemaal 100% natuurlijk kiezelzuur dat wordt gewonnen uit de geothermische grond in IJsland. Puur natuur en afgetopt in het IJslands water voor een zo goed mogelijke opname door het lichaam. Elk product van GeoSilica wordt gecombineerd met krachtige mineralen voor een specifiek doel. 


Geregistreerd bij The Vegan Society

Alle producten van GeoSilica bevatten kiezelzuur en worden gecombineerd met andere mineralen en vitaminen. PURE bevat 100% kiezelzuur. In RECOVER wordt kiezelzuur gecombineerd met magnesium voor beter spierherstel. In REPAIR wordt kiezelzuur gecombineerd met mangaan voor sterkere botten en gewrichten. In RENEW vind je naast kiezelzuur ook zink en koper wat zorgt voor mooier en sterker haar, huid en nagels. Vooral het nieuwste product - REFOCUS - is erg bijzonder voor veganisten, want naast kiezelzuur vind je in REFOCUS ijzer en Vitamine D. Vitamine D is erg lastig te verkrijgen in veganistische vorm, maar het is ons gelukt en daar zijn wij heel trots op. Alle producten van GeoSilica zijn geregistreerd bij The Vegan Society en zijn 100% veganistisch. Er wordt niets aan de producten toegevoegd en zowel de producten als het productieproces zijn 100% natuurlijk. 


De effecten van de producten van GeoSilica merk je al na één fles (maandconsumptie). Je bestelt GeoSilica’s producten hier.

Ontdek onze producten

Bekijk producten

Hulp nodig?

Laat een bericht achter op onze contactpagina.