OVER GEOSILICA

Fida Abu Libdeh, Oprichter en CEO

Fida kwam naar IJsland vanuit Palestina met grote dromen en ambities. In 2021, richtte zij en haar team GeoSilica op. Zij startten het bedrijf met bijna niets, maar met heel veel passie en doorzettingsvermogen om het te laten slagen. De verwoestende kracht en puurheid van IJsland heeft Fida altijd geïnspireerd. 

Jouw natuurlijke schoonheid

Vanaf het begin van GeoSilica, is de rauwe en krachtige IJslandse omgeving al de benchmark. GeoSilica's producten brengen jouw natuurlijke schoonheid naar buiten. Onze producten zijn dagelijkse supplementen die op een natuurlijke wijze het lichaam vernieuwen van binnenuit. We gebruiken geavanceerde technologie om de mineralen te winnen en te verwerken die gevonden worden in IJslandse vulkanische aarde voor onze producten. Onze producten zijn 100% natuurlijk en puur, zonder de toevoeging van schadelijke chemicaliën. 

Onze producten

Wij hebben vijf verschillende GeoSilica producten ontwikkeld. PURE is ons eerste product, gelanceerd in 2015. Het bevat puur IJslands water en silicium. Geweldige klantervaringen inspireerden ons om nog drie producten te ontwikkelen. In 2017 lanceerden we RENEW, REPAIR en RECOVER. RENEW bevat koper en zink wat goed is voor je huid, haar en nagels. REPAIR bevat mangaan dat goed is voor je gewrichten en botten. RECOVER bevat magnesium dat goed is voor je spieren en zenuwen. In 2019 voegden we REFOCUS toe aan ons aanbod. Het bevat vitamine D en ijzer voor een sterkere focus en meer energie. Al onze producten zijn geregistreerd bij the Vegan Society. 

ONZE KERNWAARDEN

NATUURLIJK - Onze producten zijn puur natuur en duurzaam geproduceerd. Wj geloven in het ontwikkelen en produceren van producten in harmonie met de natuur; met gebruik van mineralen vanuit diep in de aarde en daarbij geen enkel spoor achterlatend tijdens dit proces.

VERNIEUWING - Vernieuwing is de benchmark voor de producten van GeoSilica - of het nu het repareren is van iets wat beschadigd of gebroken is, of de ruwe schoonheid naar boven halen door onze lichaam van binnenuit te behandelen. Wij versterken jou fysiek, maken je hoofd rustig in het proces, voor holistische vernieuwing voor lichaam en geest

IJSLANDS - GeoSilica is inherent verbonden met IJsland en haar unieke geografische omstandigheden. IJsland heeft een geothermisch landschap wat het mogelijk maakt om natuurlijk kiezelzuur te onttrekken - en onze cultuur van gezond leven is wat ons geïnspireerd heeft om te starten met dit bedrijf.

INNOVATIE - Wij willen altijd de grenzen van wat mogelijk is in onze expertise verleggen. GeoSilica is gebaseerd op onze unieke productiemethode GeoStep. Een aantal jaren onderzoek hebben de basis gelegd voor waar we nu staan. We blijven onszelf verbeteren, nooit genoegen nemend met minder dan baanbrekend.Ontdek onze producten

Bekijk producten

Hulp nodig?

Laat een bericht achter op onze contactpagina.