Supplementen voor veganisten

Als veganist is het vaak lastig om genoeg mineralen en vitaminen binnen te krijgen naast andere bouwstoffen voor het lichaam. Het vergt een gevarieerd dieet om als veganist genoeg binnen te krijgen. Vaak worden supplementen aangeraden om eventuele tekorten (zoals een tekort aan ijzer) te voorkomen. De supplementen van GeoSilica kunnen bij het aanvullen van deze tekorten helpen. Alle supplementen van GeoSilica zijn 100% natuurlijk en veganistisch en zijn geregistreerd bij The Vegan Society.


Natuurlijk silicium (kiezelzuur) vormt het hoofdbestanddeel

In IJsland en Duitsland is silicium het #1 mineraal dat in supplementvorm steeds meer populariteit wint. Silicium - ook wel bekend als kiezelzuur - is in Nederland nog relatief onbekend terwijl het in elk lichaam voorkomt. Deze lichaamseigen stof vind je ook in voedingsmiddelen, alleen in kleine hoeveelheden en - zo blijkt - ook lastig op te nemen voor het lichaam in deze vaste vorm. Hoe ouder je wordt, hoe minder silicium je in het lichaam hebt. Het vermindert met de leeftijd. Silicium is het hoofdbestanddeel van alle supplementen van GeoSilica. GeoSilica’s producten bevatten allemaal 100% natuurlijk silicium dat wordt gewonnen uit de geothermische grond in IJsland. Puur natuur en afgetopt in het IJslands water voor een zo goed mogelijke opname door het lichaam. Elk product van GeoSilica wordt gecombineerd met krachtige mineralen voor een specifiek doel.


Geregistreerd bij The Vegan Society

Alle producten van GeoSilica bevatten silicium en worden gecombineerd met andere mineralen en vitaminen. PURE bevat 100% silicium. In RECOVER wordt silicium gecombineerd met magnesium voor beter spierherstel. In REPAIR wordt silicium gecombineerd met mangaan voor sterkere botten en gewrichten. In RENEW vind je naast silicium ook zink en koper wat zorgt voor mooier en sterker haar, huid en nagels. Vooral het nieuwste product - REFOCUS - is erg bijzonder voor veganisten, want naast silicium vind je in REFOCUS ijzer en Vitamine D. Vitamine D is erg lastig te verkrijgen in veganistische vorm, maar het is ons gelukt en daar zijn wij heel trots op. Alle producten van GeoSilica zijn geregistreerd bij The Vegan Society en zijn 100% veganistisch. Er wordt niets aan de producten toegevoegd en zowel de producten als het productieproces zijn 100% natuurlijk. 

De effecten van de producten van GeoSilica merk je al na één fles (maandconsumptie). Je bestelt GeoSilica’s producten hier.

Ontdek onze producten

Bekijk producten

Hulp nodig?

Laat een bericht achter op onze contactpagina.