Supplementen die zorgen voor spierherstel

Ben je een fanatieke sporter en heb je vaak last van spierpijn? Dan heb je hoogstwaarschijnlijk een handje nodig om te helpen bij je spierherstel. Je lichaam heeft genoeg mineralen en vitaminen nodig om je spieren te laten herstellen van een intensieve workout. Een supplement kan je hierbij helpen. GeoSilica’s RECOVER bevat silicium: een lichaamseigen stof dat in de unieke combinatie met magnesium zorgt voor een beter herstel van je spieren.


Natuurlijk silicium (kiezelzuur) voor spierherstel

In IJsland en Duitsland is silicium het #1 mineraal dat in supplementvorm steeds meer populariteit wint. Silicium - ook wel bekend als kiezelzuur - is in Nederland nog relatief onbekend terwijl het in elk lichaam voorkomt. Deze lichaamseigen stof vind je ook in voedingsmiddelen, alleen in kleine hoeveelheden en - zo blijkt - ook lastig op te nemen voor het lichaam in deze vaste vorm. Hoe ouder je wordt, hoe minder silicium je in het lichaam hebt. Het vermindert met de leeftijd. Het is daarom zeker aan te raden om een supplement met silicium op te nemen in je dagelijkse dieet. GeoSilica’s producten bevatten allemaal 100% natuurlijk silicium dat wordt gewonnen uit de geothermische grond in IJsland. Puur natuur en afgetopt in het IJslands water voor een zo goed mogelijke opname door het lichaam. Elk product van GeoSilica wordt gecombineerd met krachtige mineralen voor een specifiek doel. Bij GeoSilica’s RECOVER is dat een supplement dat voor spierherstel zorgt.


Verbetert je spierherstel - ideaal voor actievelingen

In GeoSilica’s RECOVER wordt het mineraal silicium gecombineerd met magnesium. Magnesium kennen we allemaal als een effectief mineraal voor spierherstel. Het mineraal heeft je lichaam nodig voor onder andere de vorming van bot en spieren. Het zorgt daarnaast voor het goed functioneren van de spieren en de energieproductie van de lichaamscellen. Een tekort aan magnesium kan zorgen voor een gevoel van lusteloosheid of vermoeidheid en zorgen voor stijve spieren en spierkrampen. Magnesium gecombineerd met silicium zorgt voor een sterke mix die je spieren ten goede komt. Zo kun je en blijven sporten terwijl je spieren zich goed en snel herstellen! 

De effecten van RECOVER merk je al na één fles (maandconsumptie). Je bestelt GeoSilica’s RECOVER hier.

Ontdek onze producten

Bekijk producten

Hulp nodig?

Laat een bericht achter op onze contactpagina.