Supplement voor sterke nagels

Heb jij ook last van broze en slappe nagels? Dat je de velletjes van je nagels af kan trekken en je nagels niet langer kan laten groeien? Je bent niet de enige. Een supplement kan je hierbij helpen door het aanvullen van mineralen. GeoSilica’s RENEW bevat silicium; een lichaamseigen stof dat in deze unieke combinatie met zink en koper zorgt voor gezonde en sterke nagels.


Natuurlijk silicium (kiezelzuur) voor je nagels

In IJsland en Duitsland is silicium het #1 mineraal dat in supplementvorm steeds meer populariteit wint. Silicium - ook wel bekend als kiezelzuur - is in Nederland nog relatief onbekend terwijl het in elk lichaam voorkomt. Deze lichaamseigen stof vind je ook in voedingsmiddelen, alleen in kleine hoeveelheden en - zo is gebleken - ook lastig op te nemen voor het lichaam in deze vaste vorm. Hoe ouder je wordt, hoe minder silicium je in het lichaam hebt. Het vermindert met de leeftijd. Het is daarom zeker aan te raden om een supplement met silicium op te nemen in je dagelijkse leven. GeoSilica’s producten bevatten allemaal 100% natuurlijk silicium dat wordt gewonnen uit de geothermische grond in IJsland. Puur natuur en afgetopt in het IJslands water voor een zo goed mogelijke opname door het lichaam. Elk product van GeoSilica wordt gecombineerd met krachtige mineralen voor een specifiek doel. Bij GeoSilica’s RENEW is dat een supplement dat voor gezonde en sterke nagels zorgt.


Zorgt voor gezonde en sterke nagels

In GeoSilica’s RENEW wordt het mineraal silicium gecombineerd met zink en koper. Zink is onder andere nodig bij het lichaamsproces van de opbouw van eiwitten, de groei van je weefsel en je immuunsysteem. Koper kennen we allemaal aangezien het betrokken is bij de vorming van botten en bindweefsel. Onmisbaar in een supplement voor sterke nagels! Deze krachtige combinatie samen met silicium zorgt voor een sterke mix voor het versterken van je nagels. Gezonde en stevige nagels, wie wil dat nou niet?


Sterk haar en een mooiere huid

Deze krachtige combinatie is niet alleen goed voor je nagels, maar ook voor een mooiere huid en gezonder haar. Deze mix zorgt voor een gezonde teint in je gezicht en voor een goede stofwisseling. Het haar wordt versterkt en ziet er gezond en glanzend uit. GeoSilica’s RENEW is er voor iedereen die zich mooier en gezonder wil voelen op een natuurlijke manier!

De effecten van RENEW merk je al na één fles (maandconsumptie). Je bestelt GeoSilica’s RENEW hier.


Ontdek onze producten

Bekijk producten

Hulp nodig?

Laat een bericht achter op onze contactpagina.