Supplementen voor je gewrichten

Heb je vaak pijnlijke gewrichten en botten? Dan is het raadzaam om te kijken of je wel genoeg vitaminen en mineralen binnen krijgt. Een supplement kan je helpen bij een tekort. GeoSilica’s REPAIR bevat silicium: een lichaamseigen stof dat in de unieke combinatie met mangaan de botten en gewrichten versterkt.


Voor sterkere botten en gewrichten: natuurlijk kiezelzuur (silicium)

In IJsland en Nederland is kiezelzuur het #1 mineraal dat in supplementvorm steeds meer populariteit wint. Kiezelzuur - ook wel silicium genoemd - is in Nederland nog relatief onbekend terwijl het in elk lichaam voorkomt. Deze lichaamseigen stof vind je ook in voedingsmiddelen, alleen in kleine hoeveelheden en - zo is gebleken - ook lastig op te nemen voor het lichaam in deze vaste vorm. Hoe ouder je wordt, hoe minder kiezelzuur je in het lichaam hebt. Het vermindert met de leeftijd. Het is daarom zeker aan te raden om een supplement met kiezelzuur op te nemen in je dagelijkse dieet. GeoSilica’s producten bevatten allemaal 100% natuurlijk kiezelzuur dat wordt gewonnen uit de geothermische grond in IJsland. Puur natuur en afgetopt in het IJslands water voor een zo goed mogelijke opname door het lichaam. Elk product van GeoSilica wordt gecombineerd met krachtige mineralen voor een specifiek doel. Bij GeoSilica’s REPAIR is dat een supplement dat voor spierherstel zorgt.


Voor pijnlijke gewrichten en botten

In GeoSilica’s REPAIR wordt het mineraal kiezelzuur gecombineerd met mangaan. Mangaan helpt bij het versterken van gewrichten en botten. Daarnaast draagt het bij tot de normale functie van bindweefsel. Je vindt mangaan in onder andere volkoren producten, noten, groente, fruit en peulvruchten. Echter, minder dan 10% van het mangaan uit de voeding wordt door je lichaam opgenomen. Door de vloeibare vorm van GeoSilica’s REPAIR kan het lichaam de mineralen beter opnemen. Mangaan gecombineerd met kiezelzuur zorgt voor een sterke mix die je botten en gewrichten ten goede komt. Zo kun je weer zonder pijn bewegen! 

De effecten van REPAIR merk je al na één fles (maandconsumptie). Je bestelt GeoSilica’s REPAIR hier.


Ontdek onze producten

Bekijk producten

Hulp nodig?

Laat een bericht achter op onze contactpagina.