Supplementen voor het versterken van je botten

Heb je broze botten en wil je graag je botten versterken? Hoogstwaarschijnlijk heb je een tekort aan vitaminen en mineralen. Een supplement kan je helpen bij dit tekort! Dan is het raadzaam om te kijken of je wel genoeg vitaminen en mineralen binnen krijgt. GeoSilica’s REPAIR bevat silicium: een lichaamseigen stof dat in de unieke combinatie met mangaan de botten en gewrichten versterkt.


Voor sterkere botten: natuurlijk silicium (kiezelzuur)


In IJsland en Nederland is silicium het #1 mineraal dat in supplementvorm steeds meer populariteit wint. Silicium - ook wel kiezelzuur genoemd - is in Nederland nog relatief onbekend terwijl het in elk lichaam voorkomt. Deze lichaamseigen stof vind je ook in voedingsmiddelen, alleen in kleine hoeveelheden en - zo blijkt - ook lastig op te nemen voor het lichaam in deze vaste vorm. Hoe ouder je wordt, hoe minder silicium je in het lichaam hebt. Het vermindert met de leeftijd. Het is daarom zeker aan te raden om een supplement met silicium dagelijks te nemen. GeoSilica’s producten bevatten allemaal 100% natuurlijk silicium dat wordt gewonnen uit de geothermische grond in IJsland. Puur natuur en afgetopt in het IJslands water voor een zo goed mogelijke opname door het lichaam. Elk product van GeoSilica wordt gecombineerd met krachtige mineralen voor een specifiek doel. Bij GeoSilica’s REPAIR is dat een supplement dat voor sterkere botten zorgt. 


Voor pijnlijke gewrichten en broze botten

In GeoSilica’s REPAIR wordt het mineraal silicium gecombineerd met mangaan. Mangaan helpt bij het versterken van gewrichten en botten. Ook draagt het bij tot de normale functie van bindweefsel. Je vindt mangaan in onder andere noten, groente, fruit, volkoren producten peulvruchten. Wel is het zo dat minder dan 10% van het mangaan uit de voeding wordt door je lichaam opgenomen. Door de vloeibare vorm van GeoSilica’s REPAIR kan het lichaam de mineralen beter opnemen. Mangaan gecombineerd met silicium zorgt voor een sterke mix die je botten en gewrichten ten goede komt. Zo kun je weer zonder pijn bewegen!

De effecten van REPAIR merk je al na één fles (maandconsumptie). Je bestelt GeoSilica’s REPAIR hier.

Ontdek onze producten

Bekijk producten

Hulp nodig?

Laat een bericht achter op onze contactpagina.