Huidsupplement: voor een gezonde gloed op je huid

Wie wil dat nou niet? Een mooie gezonde glow op het gezicht en een gezonde en sterke huid. Een huidsupplement kan hierbij helpen. GeoSilica’s RENEW bevat silicium; een lichaamseigen stof dat in deze unieke combinatie met zink en koper de huid verstevigt en gezond houdt.


Natuurlijk kiezelzuur (silicium) voor een gezonde huid

In IJsland en Nederland is kiezelzuur het #1 mineraal dat in supplementvorm steeds meer populariteit wint. Kiezelzuur - ook wel bekend als silicium - is in Nederland nog relatief onbekend terwijl het in elk lichaam voorkomt. Deze lichaamseigen stof vind je ook in voedingsmiddelen, alleen in kleine hoeveelheden en - zo blijkt - ook lastig op te nemen voor het lichaam in deze vaste vorm.

Hoe ouder je wordt, hoe minder kiezelzuur je in het lichaam hebt. Eigenlijk hetzelfde als met het collageen in je huid - het vermindert met de leeftijd. Het is daarom zeker aan te raden om een supplement met kiezelzuur op te nemen in je dagelijkse dieet. GeoSilica’s producten bevatten allemaal 100% natuurlijk kiezelzuur dat wordt gewonnen uit de geothermische grond in IJsland. Puur natuur en afgetopt in het IJslands water voor een zo goed mogelijke opname door het lichaam. Elk product van GeoSilica wordt gecombineerd met krachtige mineralen voor een specifiek doel. Bij GeoSilica’s RENEW is dat een supplement dat voor een gezonde huid zorgt.


Zorgt voor een mooie ‘healthy glow’

In GeoSilica’s RENEW wordt het mineraal kiezelzuur gecombineerd met koper en zink. Koper kennen we allemaal aangezien het betrokken is bij de vorming van botten en bindweefsel. Onmisbaar in een huidsupplement! Zink is onder andere nodig bij het lichaamsproces van het opbouwen van eiwitten, de groei van je weefsel en je immuunsysteem. Deze krachtige combinatie samen met kiezelzuur zorgt voor een sterke mix voor het gezond houden van je huid. Een mooie healthy glow, wie wil dat nou niet?


Mooie haar en nagels

Deze krachtige combinatie is niet alleen goed voor je huid, maar ook voor een mooiere huid en nagels. Deze mix stimuleert de haargroei en versterkt het haar. De nagels worden sterker en dit is perfect voor mensen met broze of breekbare nagels. GeoSilica’s RENEW is er voor iedereen die zich mooier en gezonder wil voelen op een natuurlijke manier!

De effecten van RENEW merk je al na één fles (maandconsumptie). Je bestelt GeoSilica’s RENEW hier.

Ontdek onze producten

Bekijk producten

Hulp nodig?

Laat een bericht achter op onze contactpagina.