INNOVATIE

Natuurlijke vernieuwing van binnenuit 

GeoSilica ontwikkelt dagelijkse supplementen die op een natuurlijke manier het lichaam van top tot teen repareren, herstellen en vernieuwen. Wij maken gebruik van geavanceerde technologie om de mineralen te winnen uit de IJslandse vulkanische aarde en te verwerken tot onze producten. Onze producten zijn 100% natuurlijk en puur.

Gebaseerd op innovatie

Ten grondslag aan alles wat we doen is het productieproces van GeoSilica. We noemen het de GeoStep®. GeoStep® is een unieke methode om de silicium te oogsten en te verwerken zonder iets toe te voegen zoals chemicaliën. 

Geïnspireerd door de natuur van IJsland

De krachtige verwoestende kracht en puurheid van IJsland inspireert ons het meest. Wij vertalen de puurheid van IJsland in onze producten met rauwe en krachtige effecten om de ruwe schoonheid naar buiten te laten komen.

Waarom de wereld GeoSilica nodig heeft

Silicium (kiezelzuur) is een van 's werelds meest normale mineralen, en het is te vinden in zowel gesteente als in het menselijk lichaam. Het absorberen van mineralen is een uitdaging voor onze lichamen. Het gebruik van silicium supplementen kan ons lichaam helpen op vitale manieren. Al onze dagelijkse bezigheden kunnen ons uitputten. Voor een betere en gezondere morgen, heeft iedereen vernieuwing nodig. Versterk en verfris je lichaam met GeoSilica supplementen.

We winnen vanuit geothermische bronnen

Geothermisch water is de basis van onze producten. Het wordt gevormd wanneer het water diep onder de grond wordt verhit door IJslands actieve vulkanen bij extreme temperaturen. Het wordt van generatie tot generatie overgedragen voor al duizenden jaren heeft het geothermische water genezen effecten. Onze innovatieve productie methodes en unieke geologische voorwaarden bieden ons de mogelijkheid om puur silicium te oogsten van deze krachtige energiebronnen. 

Onze toewijding aan de natuur

Duurzaamheid is het hart van GeoSilica's oogst- en productieproces. We willen alles van de geothermische energie dat geoogst wordt gebruiken in het ecosysteem, soms in een loop lopend zodat anderen het eventueel morgen kunnen gebruiken. Wij geloven in het beschermen van onze omgeving als een verantwoordelijkheid om het te beschermen voor volgende generaties.

GMP gecertificeerde producten

GeoSilica is GMP (Good Manufacturing Practice) gecertificeerd. Dit certificaat verzekert dat onze producten op een consistente manier geproduceerd en gecontroleerd wordt volgens strenge kwaliteitsstandaarden. Aan deze volwaarden voldoen is ontzettend belangrijk voor ons. Wij denken altijd een stap vooruit om het risico van productiefouten te minimaliseren en onze kwaliteit zo hoog te houden. 

Geregistreerd bij the Vegan Society

Al onze producten zijn geregistreerd bij The Vegan Society. Dit wereldbekende keurmerk laat zien dat wij er voor iedereen zijn en dat er geen levend wezen schade heeft opgelopen bij het produceren van GeoSilica producten. Onze producten zijn gecertificeerd als producten met 100% natuurlijk silicium zonder toevoegingen of conserveringsmiddelen. Wij beschermen de omgeving tegen schadelijke productiemethodes en kunstmatige ingrediënten door helemaal natuurlijke silicium producten te creëren. 

Ontdek onze producten

Bekijk producten

Hulp nodig?

Laat een bericht achter op onze contactpagina.