Haar supplement bestellen? | GeoSilica Iceland

Haarsupplement: het geheim voor sterk en gezond haar


Het geheim voor een mooie gezonde glow in het haar is het hebben van sterk en gezond haar. Maar hoe krijg je nu gezond en sterk haar? Een haarsupplement kan je daarbij helpen. GeoSilica’s RENEW bevat silicium; een lichaamseigen stof dat in deze unieke combinatie met zink en koper ook nog eens de haargroei stimuleert.


Natuurlijk silicium mineraal voor haar

Het nu nog relatief onbekende mineraal silicium (ook wel bekend als kiezelzuur) is een lichaamseigen stof die je ook in andere voedingsmiddelen vindt. Echter, in kleine hoeveelheden en in deze vorm blijkt het moeilijk opneembaar voor het lichaam. De hoeveelheid silicium in je lichaam vermindert met hoe ouder je wordt, dus een toevoeging van een siliciumsupplement aan je voedingspatroon is raadzaam. GeoSilica’s producten bevatten allemaal 100% natuurlijk silicium dat wordt gewonnen uit de geothermische grond in IJsland. Puur natuur en afgetopt in het IJslands water voor een zo goed mogelijke opname door het lichaam. Elk product van GeoSilica wordt gecombineerd met krachtige mineralen voor een specifiek doel. Bij GeoSilica’s RENEW is dat een supplement dat voor gezonder en sterker haar zorgt.


Versterkt het haar en stimuleert haargroei

In GeoSilica’s RENEW wordt het mineraal silicium gecombineerd met zink en koper. Zink is een bekend spoorelement dat onder andere nodig is bij het lichaamsproces van het opbouwen van eiwitten, de groei van weefsel en je immuunsysteem. Zink komt (in kleine porties) voor in bijvoorbeeld kaas, graanproducten, vlees, noten en schaal- en schelpdieren. Koper is daarnaast onmisbaar in een haarsupplement omdat dit spoorelement betrokken is bij de vorming van botten en bindweefsel. Het zorgt onder andere ook voor de vorming van pigment van het haar. Deze combinatie van deze spoorelementen en het mineraal silicium zorgt voor een krachtige mix voor het versterken van het haar. Daarnaast stimuleert het de haargroei voor mooi, lang en sterk haar. Wat wil je nog meer?


Draagt bij aan gezond haar, huid en nagels

De combinatie van silicium, zink en koper is niet alleen heel goed voor het haar, maar ook voor de huid en nagels. Deze unieke mix zorgt voor een gezonde gloed in je gezicht en voor een goede stofwisseling. De nagels worden sterker en dit is perfect voor mensen met broze of breekbare nagels. GeoSilica’s RENEW is er voor iedereen die zich mooier en gezonder wil voelen op een natuurlijke manier!


De effecten van RENEW merk je al na één fles (maandconsumptie). Je bestelt GeoSilica’s RENEW hier.Ontdek onze producten

Bekijk producten

Hulp nodig?

Laat een bericht achter op onze contactpagina.