Haargroei supplement: voor langer en gezonder haar

Veel vrouwen (én mannen!) willen graag hun haar laten groeien op een gezonde manier. Maar hoe laat je je haar nu langer en gezond groeien? Een haairgroeisupplement kan helpen. GeoSilica’s RENEW bevat silicium; een lichaamseigen stof dat in deze unieke combinatie met zink en koper ook nog eens de haargroei stimuleert.


Natuurlijk kiezelzuur (silicium) voor haargroei

In IJsland en Nederland is kiezelzuur het #1 mineraal dat in supplementvorm steeds meer populariteit wint. Kiezelzuur - ook wel bekend als silicium - is in Nederland nog relatief onbekend terwijl het in elk lichaam voorkomt. Deze lichaamseigen stof vind je ook in voedingsmiddelen, alleen in kleine hoeveelheden en - zo blijkt - ook lastig op te nemen voor het lichaam in deze vaste vorm. Hoe ouder je wordt, hoe minder kiezelzuur je in het lichaam hebt. Het vermindert met de leeftijd. Het is daarom zeker aan te raden om een supplement met kiezelzuur op te nemen in je dagelijkse dieet. GeoSilica’s producten bevatten allemaal 100% natuurlijk kiezelzuur dat wordt gewonnen uit de geothermische grond in IJsland. Puur natuur en afgetopt in het IJslands water voor een zo goed mogelijke opname door het lichaam. Elk product van GeoSilica wordt gecombineerd met krachtige mineralen voor een specifiek doel. Bij GeoSilica’s RENEW is dat een supplement dat voor gezonder en sterker haar zorgt.


Stimuleert haargroei voor sterker en gezonder haar

In GeoSilica’s RENEW wordt het mineraal kiezelzuur gecombineerd met koper en zink. Koper kennen we allemaal aangezien het betrokken is bij de vorming van botten en bindweefsel. Onmisbaar in een haargroei supplement! Zink is onder andere nodig bij het lichaamsproces van het opbouwen van eiwitten, de groei van je weefsel en je immuunsysteem. Deze krachtige combinatie samen met kiezelzuur zorgt voor een sterke mix voor het laten groeien van je haar op een gezonde manier. Sterk en gezond haar, wie wil dat nou niet?


Mooiere huid en nagels

Deze krachtige combinatie is niet alleen goed voor je haar, maar ook voor een mooiere huid en nagels. Deze mix zorgt voor een gezonde teint in je gezicht en voor een goede stofwisseling. De nagels worden sterker en dit is perfect voor mensen met broze of breekbare nagels. GeoSilica’s RENEW is er voor iedereen die zich mooier en gezonder wil voelen op een natuurlijke manier!

De effecten van RENEW merk je al na één fles (maandconsumptie). Je bestelt GeoSilica’s RENEW hier.

Ontdek onze producten

Bekijk producten

Hulp nodig?

Laat een bericht achter op onze contactpagina.