Ervaringen

GeoSilica's klanten bestaan uit mensen van jong en oud en van verschillende afkomsten, maar allemaal om dezelfde reden: om hun gezondheid te verbeteren. Zij hebben een actieve leefstijl waarbij GeoSilica hun ondersteunt of GeoSilica helpt juist bij het herstellen en versterken van de spieren, botten en gewrichten. Hieronder delen zijn hun ervaringen.

 

HELGA

Gebruikt RECOVER voor haar spieren en zenuwen

"Ik gebruik RECOVER sinds de herfst van 2018. Ik kreeg steeds spierkrampen tijdens het hardlopen; ik moest zelfs een maand stoppen met hardlopen om die reden. Sinds ik GeoSilica gebruik, zijn de spierkrampen ook verdwenen.SIGRÍÐUR

Gebruikt PURE en RECOVER voor gehele lichaamsvernieuwing


"Ik gebruik PURE en RECOVER. Beide werken voor mij. In 10 dagen, merkte ik verbetering in mijn haar en nagels - dat is de reden dat ik de producten heb gekocht."

 

REGÍNA

Gebruikt REPAIR voor gewrichten en botten

"Ik kocht REPAIR om te zien of mijn gewrichtspijn zou verminderen. Ik had geluk want niet alleen de gewrichtspijn ging weg, maar mijn haar werd ook nog dikker en mijn nagels zijn sterker dan ooit."


DOLORES MARY

Gebruikt REPAIR voor gewrichten en botten

"Geweldig product! Ik raad REPAIR aan iedereen aan. Na mijn auto ongeluk had ik meerdere botbreuken. REPAIR heeft bijgedragen aan mijn herstel. Ik zie een groot verschil!"


ANNA JÓRUNN

Gebruikt RENEW voor haaruitval en eczeem

"Ik neem RENEW voor mijn huid, haar en nagels. Het heeft me geholpen bij mijn eczeem en haarverlies. Nu kan ik niet meer zonder!"


KATRÍN RUT

Gebruikt PURE voor gehele lichaamsvernieuwing

"Dit product is geweldig. Ik verloor al mijn haar vorig jaar door een auto immuun ziekte. Mijn haar is terug gegroeid dankzij GeoSIlica PURE."Ontdek onze producten

Bekijk producten

Hulp nodig?

Laat een bericht achter op onze contactpagina.