Concentratie supplement: verbeter je focus

We krijgen tegenwoordig zoveel prikkels binnen: van je telefoon, via schermen, buiten op straat, tijdens het reizen met het openbaar vervoer - het is nog lastig om je te concentreren op hetgeen waar je mee bezig bent. Een natuurlijk supplement kan je helpen om je beter te laten focussen. GeoSilica’s REFOCUS bevat silicium; een lichaamseigen stof dat in de unieke combinatie met IJzer en Vitamine D3 zorgt voor meer energie en meer focus.


Natuurlijk silicium (kiezelzuur) voor meer concentratie

In IJsland en Duitsland is kiezelzuur het #1 mineraal dat in supplementvorm steeds meer populariteit wint. Kiezelzuur - ook wel bekend als silicium - is in Nederland nog relatief onbekend terwijl het in elk lichaam voorkomt. Deze lichaamseigen stof vind je ook in voedingsmiddelen, alleen in kleine hoeveelheden en - zo blijkt - ook lastig op te nemen voor het lichaam in deze vaste vorm. Hoe ouder je wordt, hoe minder kiezelzuur je in het lichaam hebt. Het vermindert met de leeftijd. Het is daarom zeker aan te raden om een supplement met kiezelzuur op te nemen in je dagelijkse dieet. GeoSilica’s producten bevatten allemaal 100% natuurlijk kiezelzuur dat wordt gewonnen uit de geothermische grond in IJsland. Puur natuur en afgetopt in het IJslands water voor een zo goed mogelijke opname door het lichaam. Elk product van GeoSilica wordt gecombineerd met krachtige mineralen voor een specifiek doel. Bij GeoSilica’s REFOCUS is dat een supplement dat voor meer energie en meer focus zorgt. 


Verbetert je concentratievermogen en zorgt voor meer energie

In GeoSilica’s REFOCUS wordt het mineraal kiezelzuur gecombineerd met ijzer en vitamine D3. IJzer kennen we natuurlijk allemaal als een belangrijk mineraal dat ervoor zorgt dat je fit en energiek bent. IJzer is belangrijk voor de vorming van hemoglobine, een onderdeel van rode bloedcellen. Rode bloedcellen vervoeren zuurstof door ons lichaam. Vandaar dat er vaak sprake is van een ijzertekort bij bloedarmoede. Vitamine D3 zorgt voor opname van calcium (kalk) en fosfaat uit voeding. Beide zijn nodig voor sterke botten en een gezond gebit. Deze mineralen gecombineerd met silicium zorgt voor een sterke mix dat je energiek en geconcentreerd houdt. Zo houd je focus en kun je productiever werken!

De effecten van REFOCUS merk je al na één fles (maandconsumptie). Je bestelt GeoSilica’s REFOCUS hier.

Ontdek onze producten

Bekijk producten

Hulp nodig?

Laat een bericht achter op onze contactpagina.