A blogger's REFOCUS review

REFOCUS review

Ik besloot om GeoSilica's REFOCUS uit te proberen en te meten of het resultaat voor mij zou opleveren. Mijn doel is om altijd eerlijk te zijn over de producten die ik review en ik zou nooit een product aanbevelen dat niks voor mij doet. Maar terug naar mijn ervaring met REFOCUS! Ik vind het echt een heel goed product en kan concluderen dat de producten van GeoSilica in elk huishouden thuis horen.

Ik merkte gelijk een groot verschil op voor mijn huid & haar. Mijn haar groeide veel sneller, het zag er gezonder uit en begon ook mooi te glanzen. Ik was hier heel blij mee omdat mijn haar behoorlijk beschadigd was door het kleuren en ook wat dof leek de laatste tijd. Ik heb geen andere producten gebruikt voor mijn haar en dat is waarom ik overtuigd ben dat REFOCUS de reden is voor mijn gezonde haar en hetzelfde geldt voor mijn huid. REFOCUS is de perfecte toevoeging aan een goed huidverzorgingsroutine. REFOCUS bevat 100% natuurlijk kiezelzuur met Vitamine D & IJzer opgelost in puur IJslands water voor Geest & Energie. REFOCUS verbetert de normale hersenfunctie, werkt tegen chronische vermoeidheid en verbetert je energielevel en draagt bij aan een gezond immuunsysteem.

Deze voordelen spraken mij aan en maakte mij heel enthousiast als het zou werken voor mijn vermoeidheid. Ik merkte het verschil toen ik bijna klaar was met mijn eerste flesje REFOCUS. Het resultaat wanneer het supplement voor je gaat werken verschilt per persoon, maar de verschillen ga je merken na je eerste fles. Wanneer ik bijna klaar was met mijn eerste flesje REFOCUS (elke fles is één maand consumptie) ben ik onbewust gestopt met het drinken van energiedrankjes en koffie, zeker tijdens de winterperiode.

REFOCUS heeft mij geholpen bij mijn gebrek aan focus en verminderde mijn stress tijdens mijn afstudeerscriptie. Om deze redenen twijfel ik er niet aan om REFOCUS en GeoSilica mijn beste aanbeveling te geven en ik blijf de dagelijkse dosis nemen. Ik ben enthousiast om ermee door te gaan en mijn gezondheid te bevorderen met deze geweldige producten.

Anna S. Bergmann blogger bij TRENDNET

Terug naar blog