Try the REFOCUS Silica Mineral Supplement with added vitamin D & iron

REFOCUS Kiezelzuur Mineraal Supplement met toegevoegde vitamine D & IJzer

Wow, over het hele pakket gesproken: Kiezelzuur, Vitamine D en IJzer met een VEGANISTISCH certificaat! Kiezelzuur is misschien wel het minst bekend van de mineralen maar heeft een vitale rol in de formatie en het behouden van onze botten. Kiezelzuur speelt ook een belangrijke rol in het absorberen en het verwerken van andere mineralen. 

Vitamine D is vitaal voor de Nordic populatie sinds wij niet zoveel zonlicht krijgen als de rest van de wereld. Vitamine D versterkt onze botten, controleert onze calciumproductie en vermindert het risico op osteoporosis. Vitamine D is effectief tegen ziektes in zowel spieren als zenuwen, is profylaxe van depressie, spierpijn en koortssymptomen om er maar een paar te noemen. REFOCUS bevat ook toegevoegd IJzer. IJzer zit in het bloed als een eiwitverbinding die hemoglobine wordt genoemd en vind je in alle rode bloedcellen. Hemoglobine speelt een rol in het vervoeren van zuurstof naar de lichaamsweefsels en het transporteren van koolstofdioxide uit de cellen van het lichaam.

Dit gouden trio kan gewoon niet kapot. Ik raad aan om REFOCUS minstens twee maanden te proberen en ik beloof je dat je verschil zal gaan merken.

Terug naar blog