A personal trainer's experience with GeoSilica Mineral Supplements

Personal trainers ervaringen met de GeoSilica Mineralen Supplementen

Mijn ervaring met GeoSilica

De afgelopen jaren is er steeds meer aandacht voor gezondheid en mensen worden zich steeds bewuster van gezondheidsgerelateerde klachten. Ik heb ondervonden dat ik veel sterker in mijn schoenen sta en zin heb in de dag wanneer ik mijn ochtenden op de juiste manier start. Op mijn nachtkastje staat een groot glas water met supplementen met visolie, vitamine D en kiezelzuur.

Ik slik al jaren supplementen met visolie en Vitamine D en twee jaar geleden ben ik gestart met het toevoegen van kiezelzuur aan deze routine. Ik ondervond een groot verschil en heb deze mix dan ook niet meer veranderd! "Onderzoeken die er zijn gedaan naar kiezelzuur suggereren sterk dat kiezelzuur het lichaam kan helpen bij het verwerken van mineralen en vitaminen die het ontvangt. De onderzoeken suggereren ook sterk dat kiezelzuur de mogelijkheid heeft om gewrichten en kraakbeen te versterken." Ik gebruik GeoSilica PURE en heb grote verschillen ondervonden voor mijn haar, huid en nagels. Ik voel me veel beter fysiek gezien en mentaal.

Mijn favoriete product van GeoSilica is REPAIR. Ik heb er goede ervaringen mee en het product bevat 100% kiezelzuur en mangaan. Mangaan is een belangrijk mineraal om normale botstructuur te behouden, om het kraakbeen te versterken en het verhogen van de synoviale vloeistof. Aangezien ik veel train en ik mijn voorste kruisband heb gescheurd, is het belangrijk dat ik mezelf sterker maak en een goede balans behoud. Nadat ik REPAIR tot mij ben gaan nemen, merkte ik een groot verschil in de kniepijn die ik ervaarde en mijn veiligheid om te bewegen verbeterde aanzienlijk. 

Een ander product dat ik geweldig vind, is RECOVER. Dit product bevat 100% kiezelzuur en magnesium. Magnesium is een kritisch mineraal voor de ontspanning van spieren en zenuwen en dat maakt RECOVER passend voor ieder die vaak en met veel gewicht traint.

PURE, REPAIR en RECOVER zijn de producten die ik volledig zou aanbevelen van GeoSilica. Deze producten hebben mij geholpen om mijn gezondheidsdoelen te behalen en me meer in balans te houden. Ik adviseer ieder die een betere gezondheid wil om deze producten te overwegen en uit te proberen.

Jasmín Guðrún Hafþórsdóttir
NPTC personal trainer*

http://instituteofmineralresearch.org/?s=silicon

 

Terug naar blog