Energie supplement: voor meer focus en fitheid

Iedereen heeft tegenwoordig een druk en veeleisend leven. En alhoewel we allemaal steeds meer tijd en ruimte inbouwen voor quality time met jezelf, is energie nogal een ding. Voel jij je ook futloos en ben je op zoek naar meer energie? Een energie supplement kan je aardig op weg helpen! De combinatie van kiezelzuur, ijzer en vitamine D3 doet wonderen voor jouw energie.


Natuurlijk kiezelzuur (silicium) voor meer energie

In IJsland en Duitsland is kiezelzuur het #1 mineraal dat in supplementvorm steeds meer populariteit wint. Kiezelzuur - ook wel bekend als silicium - is in Nederland nog relatief onbekend terwijl het in elk lichaam voorkomt. Deze lichaamseigen stof vind je ook in voedingsmiddelen, alleen in kleine hoeveelheden en - zo is gebleken - ook lastig op te nemen voor het lichaam in deze vaste vorm.

Hoe ouder je wordt, hoe minder silicium je in het lichaam hebt. Eigenlijk hetzelfde als met het collageen in je huid - het vermindert met de leeftijd. Het is daarom zeker aan te raden om een supplement met silicium op te nemen in je dagelijkse leven. GeoSilica’s producten bevatten allemaal 100% natuurlijk siliciumdat wordt gewonnen uit de geothermische grond in IJsland. Puur natuur en afgetopt in het IJslands water voor een zo goed mogelijke opname door het lichaam. Elk product van GeoSilica wordt gecombineerd met krachtige mineralen voor een specifiek doel. Bij GeoSilica’s REFOCUS is dat een supplement dat voor meer energie en focus zorgt.


Veganistisch supplement

En het mooie aan alle producten van GeoSilica is dat de supplementen 100% veganistisch zijn en geregistreerd staan bij The Vegan Society. GeoSilica’s REFOCUS bevat silicium, ijzer en Vitamine D3. Vitamine D3 is onwijs lastig te verkrijgen in veganistische vorm. Aangezien wij het zo ontzettend belangrijk vinden dat onze producten veganistisch zijn, hebben wij onze zoektocht voortgezet en het toch gevonden. REFOCUS is ook ideaal voor veganisten aangezien het voor een groot deel voorziet in de ijzerbehoefte.


Meer focus en meer energie

De belangrijkste reden voor onze klanten om voor REFOCUS te kiezen is de verbeterde focus en het gevoel van meer energie. De unieke mix van silicium, ijzer en vitamine D3 versterken elkaar en zorgen voor het gevoel van meer energie en meer focus. En dat kunnen we allemaal gebruiken in dit tijdperk!

De effecten van REFOCUS merk je al na één fles (maandconsumptie). Je bestelt GeoSilica’s REFOCUS hier.

Ontdek onze producten

Bekijk producten

Hulp nodig?

Laat een bericht achter op onze contactpagina.